Einladung zum 1. Meeting Food Drying – reinvented, KIN Neumünster
Am 14. Oktober, 2020 ab 11 Uhr begrüßen wir alle Interessenten zu einem Austausch mit Experten zum Thema Pulse Combustion Drying (PCD) ins KIN Neumünster.
Im Fokus des Meetings stehen Fleisch- und Fisch-Materialien, sowie den Möglichkeiten und enormen Vorteilen des Einsatz schonender Trocknung mittels PCD.
Die Teilnahme am Meeting ist nach Anmeldung kostenfrei.
Eine Anmeldung ist aufgrund der begrenzten Teilnehmerzahl unbedingt erforderlich.
Das Meeting dient dem Kennenlernen der Technologie mit Ihren Möglichkeiten, Vorzügen und Grenzen und der Diskussion im Rahmen von ausgewiesenen Trocknungsexperten.
Es besteht die Möglichkeit der Kontaktaufnahme zu verschiedenen Playern, Hersteller der Anlagen, Anwender, Zulieferer im Bereich des PCD bzw. der Fleisch- und Fischindustrie. Aufgrund der internationalen Teilnehmer finden die Vorträge im Rahmen des Meetings in englischer Sprache statt.
Weitere Information und Anmeldung erhalten Sie durch unsere Institutsleiterin I. Jeß, Tel. 04321 601-0 oder via e-Mail jess@kin.de
Das Meeting ist eine gemeinsame Initiative von ekonek, Spanien und dem KIN e.V. Deutschland mit der Zielsetzung die Lebensmittelqualität und -Sicherheit durch innovative, “best state of the art” Technologien zu verbessern.
Invite to the first
Food Drying – reinvented Meeting,
held at KIN Neumünster, Germany
On Octobre 14th, starting 11.00 a.m. we are happy to welcome all professionals being interested in exchanging with experts on the topic of Pulse Combustion Drying (PCD), a fairly new, fast emerging technology in food drying.
The meeting will focus on meat and fish materials, specifically the numerous opportunities and benefits applying gentle drying using PCD.
Attendance to the meeting is free of charge.
Upfront registration is needed, due to the limited possible number of attendants.
Attending the meeting you will learn to know the technology, the opportunities for application, benefits and possible restrictions and you will discuss related topics with drying experts.
You may benefit from networking with key players, i.e. manufacturer/ supplier of PCD-technology solution, application specialists, producers from meat industry using the technology, service suppliers around PCD and colleagues from the meat and fish industry. To best serve the international participants, the meeting will be held in english language.
For further information and registration do not hesitate to contact KIN Managing Director I. Jeß, phone. +494321 601-0, e-Mail jess@kin.de
The meeting is a joint initiative from ekonek SL, Spain and KIN e.V., Germany to increase food quality and food safety by applying best state of the art, innovative technologies.